Devletten ihtiyaç sahiplerine Mayıs ayında 7600 TL

Devletten ihtiyaç sahiplerine Mayıs ayında 7600 TL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yardımlar yapılmaya devam ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı mayıs ayında 7.600 lira tutarında ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunacak. Söz konusu yardımlarla ilgili detaylar haberimizde...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı milyonlarca ihtiyaç sahibi ve dar gelirli aileye yardımda bulunmaya devam ediyor. Bakanlık söz konusu yardımları belirli şartları taşıyan ailelere yapmaktadır.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı engelli ve hasta vatandaşlarımıza evde bakım hizmetleri kapsamında her ay 7600 Türk Lirası ödeme yapmaktadır.

Söz konusu ödemeler bu şartları taşıyan vatandaşlara veya onların vasisi durumunda olan yakınlarına yapılmaktadır. Evde bakım hizmetleri yardımından yararlanmak isteyen vatandaşlarımız için valiliklerin ve kaymakamlıkların bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıfları ilgili süreci yönetmek üzere başvuruda bulunan vatandaşlarımıza yardımda bulunacaktır.

Evde bakım hizmetleri kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ödenen evde bakım hizmetleri ücreti her ayın 15'i ile 31'i arasında yatmaktadır.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.